Madurodam, Den Haag

In Madurodam wacht je een grootse belevenis: Nieuw Amsterdam. In de spectaculaire indoor familieattractie ga je terug in de tijd en beleef je Nieuw Amsterdam uit de 17e eeuw.

Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. Loopt dit goed af? Op het stadsplein van Nieuw Amsterdam steek je samen met vrienden en familie de handen uit de mouwen en vuur je kanonnen af. Ook ontdek je welke Nederlandse sporen tot op de dag van vandaag zichtbaar zijn in New York.

Afgelopen zomer (juni 2017) opende Madurodam haar grootste en meest indrukwekkende indoor familieattractie; Nieuw Amsterdam. Bezoekers gaan terug in de tijd (1664) en varen met het schip ‘De vergulde bever’ naar de kade van Nieuw Amsterdam, het New York van nu. Daar worden ze opgewacht door Peter Stuyvesant die het verhaal verteld over de Nederlandse roots van New York.

Optisch in het plafond doorlopend

Dit model, dat optisch doorloopt in het plafond geeft een mooie visuele effect. De boom lijkt daadwerkelijk door het plafond te groeien en zorgt ervoor dat uw ruimte hierdoor visueel hoger oogt.

Bladeren van de eik

De bladeren van deze eik hebben een rustige uitstraling en zorgt meteen voor veel groen. Een echte eyecatcher voor deze ruimte.

Niet alleen de robuuste stam, maar ook zeker de groene bladeren en de natuurgetrouwe eikeltjes hebben een sfeerverhogend en rustgevend effect.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Geïntegreerde voet op maat

Voor deze boom hebben we gebruik gemaakt van onze unieke geïntegreerde voet. De bevestiging van uw kunstboom is dan geïntegreerd in de vloer. Dit geeft een prachtig effect en extra stevigheid.

Nu staat er een levensechte kunstboom, die als het ware uit de vloer lijkt te groeien.

Specificaties

  • Model: Optisch in het plafond doorlopend
  • Soort blad: Grove eik

  • Hoogte: 350 cm

  • Kruinbreedte: 450 cm

  • Stam: Eiken +/- 70 cm doorsnee

  • Voet: Geïntegreerd

Deel dit project:

In de hele attractie is de 17e -eeuwse uitstraling neergezet en is sfeer een belangrijk element . Een mooie oude boom mocht daarbij niet ontbreken. Kunstboom.nl heeft een prachtige boom in de attractie geplaatst. De indrukwekkende boom speelt zelfs een rol binnen onze social media campagne: Binnenkort wordt er vanuit Madurodam een Facebook post met foto en de volgende tekst geplaatst: Je vindt een enorme boom in onze indoor attractie Nieuw Amsterdam. Weet jij van welke boom dit blad is?

Kortom: wij zijn erg blij met de boom.

Berenice van Poelgeest, Madurodam