Parasol kunstboom met bladeren van de grove eik
Parasol kunstboom met bladeren van de grove eik
Parasol kunstboom met bladeren van de grove eik

Phoenix Events, Boom (BE)

Een jong dynamisch evenementenbedrijf, gespecialiseerd in het zoeken van karaktervolle panden en deze om te toveren tot een magische setting. Dit steeds met knappe decors en steeds een vleugje authenticiteit door het gebruik van vintage materiaal. Een prachtig grote eik hebben wij mogen maken voor Phoenix Events. Een gedurfde stap in de Coronatijd voor een evenementenbedrijf. Maar stil staan was voor hen geen optie.

Door de flinke gesplitste stam en een enorme bladkroon oogt deze boom zeer natuur getrouw. Voor verschillende events zal deze boom ingezet worden. Door Phoenix Events wordt deze boom meerdere malen zelf op en afgebouwd.

Een parasol

Dit model geeft de ruimte direct een knusse en gezellige sfeer. Doordat de takken naar beneden wijzen waan je je echt onder de boom. Gebruik je dit model in een hoge(re) ruimte dan zorgt deze automatisch voor een knusse sfeer. Dit model kan ook goed worden toegepast in lage ruimtes, omdat je voor de boom niet heel veel hoogte nodig hebt.

De boom is dan ook een echte sfeermaker en met name geschikt voor ruimtes waarin intimiteit en gezelligheid belangrijk zijn.

Bladeren van de eik

De bladeren van deze eik hebben een rustige uitstraling en zorgt meteen voor veel groen. Een echte eyecatcher voor deze ruimte.

Niet alleen de robuuste stam, maar ook zeker de groene bladeren en de natuurgetrouwe eikeltjes hebben een sfeerverhogend en rustgevend effect.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Een ronde voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een ronde variant. Een groot voordeel van de ronde verankering en voet is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Met name voor losse bomen is dit handig.

Specificaties

  • Model: Parasol

  • Soort blad: Grove eik

  • Hoogte: 500 cm

  • Kruinbreedte: 450 cm

  • Stam: Eik

  • Voet: Ronde voet

Deel dit project:

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.