Een optisch in het plafond doorlopende kunstboom met bladeren van de esdoorn

ABC Restaurant, Velp

Bij binnenkomst kijk je op het gezellige centrale plein uit over de diverse restaurants met elk zijn eigen gastronomisch aanbod. Door één van onze medewerkers krijg je een vaste plaats aangewezen, van waaruit je de culinaire avonturentocht begint en eindigt. Ook alle niet-alcoholische drankjes zijn inbegrepen! Wil je toch een alcoholische versnapering? Dan kun je dit bij binnenkomst aangeven. Hiervoor bieden wij een speciaal alcoholarrangement aan.

Iedereen komt aan zijn trekken bij ABC; liefhebbers van vlees, vis, salades, sushi of zoete lekkernijen. Vegetarische gerechten kun je in alle restaurants vinden, je herkent ze aan het logo op de buffetkaartjes. Tevens is er een aparte menukaart voor gasten met een gluten- en lactosevrij dieet. Ook hebben wij iedere dag minstens veertig verschillende Healthy Options deze voldoen aan diverse eisen op gebied van vet en suiker. Zo kun je altijd eenvoudig lekkere en gezonde opties kiezen. Iedereen kan dus net zo veel meegenieten van alle heerlijkheden!

ABC Restaurant blijft steeds vernieuwen. We zijn voortdurend op zoek naar het lekkerste in de allerhoogste kwaliteit!
Er is een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van speelvoorzieningen voor kinderen. Een binnenspeeltuin en peuterzone voor de kleintjes en voor de oudere kinderen met uitdagende glijbanen en een spannende touwtunnel.

Doordat het ABC Restaurant te maken heeft gekregen met zowel een flinke brand als de Corona hebben ze gebruik gemaakt van deze situatie door alles flink te gaan verbouwen. Wij hebben hier acht bomen mogen plaatsen, elke boom aangepast aan de ruimte ter plaatsen. Waaronder een kersenbloesem bij de sushibar en een enorme esdoornboom op het plein.

Optisch in het plafond doorlopend

Dit model, dat optisch doorloopt in het plafond geeft een mooie visuele effect. De boom lijkt daadwerkelijk door het plafond te groeien en zorgt ervoor dat uw ruimte hierdoor visueel hoger oogt.

Bladeren van de Esdoorn

De Esdoorn, ook wel Plataan genoemd, staat bekend om zijn grote vijflobbige bladeren. De boom wordt veel aangeplant voor schaduw en om de sierwaarde in stadsstraten en op pleinen.

Een ronde voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een ronde variant. Een groot voordeel van de ronde verankering en voet is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Met name voor losse bomen is dit handig.

Specificaties

  • Model: Optisch in het plafond doorlopend

  • Soort blad: Esdoorn

  • Hoogte: 300 cm

  • Kruinbreedte: 700 cm

  • Voet: Zelfdragende voet rond 70 cm

Deel dit project:

Onze samenwerking met kunstboomkunst was werkelijk top!

Bedreven mensen die hun vak verstaan en dit met veel passie uitvoeren. Onze zaak is door de prachtige bomen nog veel gezelliger geworden en draagt enorm bij aan een juiste akoestiek in de ruimte. Fijn is ook dat afspraken worden nagekomen en bomen vaak nog eerder worden geleverd als afgesproken. We hadden bij ABC een aantal bomen laten plaatsen en dit was zo leuk dat de stukken zonder boom ineens “kaal” waren. Snel nog 2 extra bomen besteld en zelfs die nog voor de opening weten te plaatsen. Top!

Maarten Meurs CEO, ABC Restaurants