Treehouse, Utrecht

Treehouse is volledig gerenoveerd en voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor het moderne werken: zowel open als gesloten vergaderkamers, een presentatiezaal, veel groen binnen en buiten, van gezonde salades met de lunch tot bittergarnituur voor bij de borrel, een gym en zoveel meer!

Door de neutrale kleuren van het interieur, de materialen en de natuurlijke afwerking voel je je snel op je gemak. Alles staat met elkaar in verbinding en heeft een speelse knipoog naar alles wat kenmerkend is aan een Treehouse. Zo staat er bij binnenkomst een enorme grote boom in de receptie/koffiebar en is er hout toegepast van Hout Van Je Stad op diverse plekken waaronder een hele lange mooie tafel op de begane grond waar 28 zitplekken zijn gecreëerd, zodat je daar even een kopje koffie kunt nuttigen terwijl je de krant leest of je laptop open kunt klappen. Daarnaast zijn er op de begane grond diverse plekken gecreëerd om even alleen te zitten, zowel in afgesloten als open ruimten. Maar ook grote ruimtes ten behoeve van vergaderingen met de keuze om aan een grote tafel te zitten, een woonkamer of in een brainstormsessie opstelling. Een aantal van deze ruimtes zijn voorzien van game consoles en alle afgesloten ruimtes zijn voorzien van audio/visueel wat nodig is voor vergaderingen van nu. Niet alleen is er goed nagedacht over de opzet van de algemene ruimte, ook is er gelet op de details die TREEHOUSE compleet maken. Zo zijn er diverse items van Spruitje te vinden, is de huisstijl van TREEHOUSE overal in terug te vinden (van menukaart tot kunst in de hal van 28 meter hoog!) en is de looproute naar de vergaderruimten voorzien van natuurfoto’s en het plafond gemaakt van gerecyclede petflessen.

Optisch in het plafond doorlopend

Dit model, dat optisch doorloopt in het plafond geeft een mooie visuele effect. De boom lijkt daadwerkelijk door het plafond te groeien en zorgt ervoor dat uw ruimte hierdoor visueel hoger oogt.

Bladeren van de Esdoorn

De Esdoorn, ook wel Plataan genoemd, staat bekend om zijn grote vijflobbige bladeren. De boom wordt veel aangeplant voor schaduw en om de sierwaarde in stadsstraten en op pleinen.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Specificaties

  • Model: Optisch door het plafond

  • Soort blad: Esdoorn

  • Hoogte: 410 cm

  • Kruinbreedte: 800 cm

  • Stam: Eik

Deel dit project:

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.