Kunstbomen

Bent u op zoek naar een binnenboom voor decoratie? Voor een Kunstboom op maat bent u bij Kunstboomkunst aan het juiste adres. Een binnenboom in uw bedrijfsruimte is een echte sfeermaker. Een realistische kunstboom haalt de natuur van buiten naar binnen.

Vele boomsoorten in het assortiment van Kunstboomkunst

Met de verschillende boomsoorten van een kunstboom heeft u ruime keus uit ons assortiment, maar liever helpen wij u bij deze keuze om de kunstboom te kopen. Wij adviseren welke kunstboom ter decoratie voor binnen het beste bij u past. Of bent u meer geïnteresseerd in:

Wilt u meer weten over onze verschillende type kunstbomen? U kunt hier alle type bomen bekijken.

Een hele grote boom voor binnen

Een kunstboom ter decoratie kan tot zeer grote hoogte voor u op maat gemaakt worden. Een grote kunstboom in uw interieur heeft een verpletterend effect. Uw klanten zullen versteld staan van deze geweldige interieur boom.

Een uniek interieur met een realistische kunstboom

Met een mooie nepboom maakt u zeker indruk. Dat komt mede doordat de kunstbomen van Kunstboomkunst juist niet op nep bomen lijken, maar bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Dat komt doordat de stammen en takken van echt hout zijn. Het oude hout laten wij een jaar drogen en daarna behandelen we het tegen ongedierte. Dan is het klaar om bij u een nieuw ‘leven’ te krijgen als kunst boom. De meeste van onze kunst bomen zijn gemaakt van eikenhout. Maar voor een paar bomen gebruiken wij ander hout: een echte Olijfstam voor onze nep olijfboom en voor onze Fruitbomen gebruiken we echte oude fruitstammen.

Een kunstboom past overal

Een grote ruimte of juist een kleine, een donkere of smalle ruimte? Voor iedere locatie of ruimte hebben wij een oplossing met een mooie boom voor binnen.  Wilt u graag een kunstboom op kantoor of een kunstboom op school? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wellicht brengen onze projecten u al op ideeën.

Maar ook voor heel andere locaties is een kunstboom erg geschikt, zoals een kunstboom in het ziekenhuis, kunstboom in een zorginstelling of een kunstboom in een verpleeghuis. Dit zijn maar een aantal voorbeelden. Een kunstboom is ook erg leuk in uw etalage, winkel, woonkamer en waar u het ook maar mooi vindt.

Wilt u meer informatie over kunstbeplanting of een boom als interieurobject? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van een nep boom te bespreken.

Neem voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak gerust contact met ons op


Recente projecten

kunstboomkunstKunstbomen