Chin Chin Club, Amsterdam

Chin Chin Club, genesteld in de kelder van Rozengracht 133, is de boef in de buurt die het leven in de buurt weer gaat herleven. Geïnspireerd door de bruisende (nachtleven)cultuur van Hong Kong waar het normaal is om op elk moment van de dag karaoke te zingen, waar jongeren meer tijd besteden aan gamen dan aan sporten, en waar eten en drinken altijd DE kwestie van het moment is. Door deze elementen te combineren met de feestlevensstijl van Amsterdam, was de geboorte van Chin Chin Club slechts een kwestie van tijd.

Chin Chin Club is onze interpretatie van een sociaal clubhuis. Een totaalconcept met een restaurant, drie verschillende bars, een karaoke-joint en een nachtclub. Meerdere miniconcepten samengebracht in een zaal met meerdere kamers met meerdere belevingen onder één dak. Dit komt ook tot uiting in de naam, wanneer vertaald in het Chinees staat er "千千級", wat 'duizend, duizend lagen' betekent.

Onze belofte is om onze gasten een zorgeloos avondje uit te bieden. Begin in ons Aziatisch geïnspireerde restaurant en vloei vlot over in ons dagelijks wisselende (club)avondprogramma met verbluffend entertainment. Bij Chin Chin Club hoef je niet van locatie naar locatie te verhuizen (terwijl de groep slanker wordt) om een ​​ongelooflijke avond uit te beleven. 'Chin Chin' is in wezen het meest vrolijke geluid dat we in onze club willen horen, het geluid van gelach en rammelende glazen.

Een fantatisch grote bloesemboom met een dikke stam draagt een kroon van wel van 500 cm breed. Deze boom past perfect in het hele plaatje. De boom is versierd met grote rose lampionnen en staat pal midden op de dansvloer.

Een groot feest!

Optisch in het plafond doorlopend

Dit model, dat optisch doorloopt in het plafond geeft een mooie visuele effect. De boom lijkt daadwerkelijk door het plafond te groeien en zorgt ervoor dat uw ruimte hierdoor visueel hoger oogt.

Bloesem

Zoekt u een kunstboom die het gehele jaar in bloei staat. Dan is uw keuze voor bloesem een goede. Deze prachtige boom is een echte eyecatcher voor uw ruimte. Wat erg mooi is, is om de bloesem op een echte oude fruitstam te plaatsen. De grillige uitstraling van de, vaak nog bemoste, oude fruitstammen zijn door geen enkele boom te vervangen.

Een bloesemboom is een uitbundige eye-catcher in een ruimte; een boom die opvalt in zijn volle glorie. Bloesembomen zijn in verschillende maten en soorten te leveren, er is een verscheidenheid aan bloemsoorten: een verfijnde Kersenbloesem of juist de Magnolia met zijn prachtige grote bloemen. Ook wat betreft kleur is er veel mogelijk.

U kunt kiezen voor uiteenlopende hoogtes en heeft u een vrije keuze in bloem en kleur. Denkt u hierbij aan magnolia, kersenbloesem of bijvoorbeeld appelbloesem.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Geïntegreerde voet op maat

Voor deze boom hebben we gebruik gemaakt van onze unieke geïntegreerde voet. De bevestiging van uw kunstboom is dan geïntegreerd in de vloer. Dit geeft een prachtig effect en extra stevigheid.

Nu staat er een levensechte kunstboom, die als het ware uit de vloer lijkt te groeien.

Specificaties

  • Model: Optisch in het plafond doorlopend

  • Soort blad: Bloesem

  • Hoogte: 320 cm

  • Kruinbreedte: 500 cm

  • Stam: Eiken

  • Voet: Geïntegreerd

Deel dit project:

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.