Soto, Den Bosch

Voor de opening van restaurant SOTO in Den Bosch hebben wij een mooie bloesem boom mogen plaatsen.

De rijke kleurschakering van de rode bloesem geeft deze ruimte een kleurrijk geheel.

Een struik

Daar we in deze te maken hebben met beperkte ruimte, zowel qua hoogte als breedte hebben we gekozen voor het struikmodel.

Onze struiken zijn perfect te gebruiken voor kleine(re) ruimtes met lage plafonds en zijn al beschikbaar van 175 cm tot 350 cm hoogte. Dus ook als u een bedrijfshal, kantoor of entreehal hebt, die wat hoger doorloopt, behoort het plaatsen van een van onze struikmodellen tot de mogelijkheden.

Bloesem

Zoekt u een kunstboom die het gehele jaar in bloei staat. Dan is uw keuze voor bloesem een goede. Deze prachtige boom is een echte eyecatcher voor uw ruimte. Wat erg mooi is, is om de bloesem op een echte oude fruitstam te plaatsen. De grillige uitstraling van de, vaak nog bemoste, oude fruitstammen zijn door geen enkele boom te vervangen.

Een bloesemboom is een uitbundige eye-catcher in een ruimte; een boom die opvalt in zijn volle glorie. Bloesembomen zijn in verschillende maten en soorten te leveren, er is een verscheidenheid aan bloemsoorten: een verfijnde Kersenbloesem of juist de Magnolia met zijn prachtige grote bloemen. Ook wat betreft kleur is er veel mogelijk.

U kunt kiezen voor uiteenlopende hoogtes en heeft u een vrije keuze in bloem en kleur. Denkt u hierbij aan magnolia, kersenbloesem of bijvoorbeeld appelbloesem.

Een echte stam van de fruitboom

Naast eikenhout is de stam van fruitbomen en olijfstammen veel gebruikte houtsoorten voor stam en takken. Voor deze boom hebben we gekozen voor de echte stam van een fruitboom. Dit vanwege het grillige karakter en natuurgetrouwe uitstraling.

Deze kunstboomstam van fruit is dan ook niet van echt te onderscheiden.

Een ronde voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een ronde variant. Een groot voordeel van de ronde verankering en voet is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Met name voor losse bomen is dit handig.

Specificaties

  • Model: Struik

  • Soort blad: (Kersen)bloesem

  • Hoogte: 300 cm

  • Kruinbreedte: 150 cm

  • Stam: Oude fruitstam

  • Voet: Zelfdragende voet rond

Deel dit project:

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.