Greenstories, Amsterdam

Voor Greenstories hebben we al veel verschilllende projecten mogen realiseren.

Dit doen we altijd weer met evenveel enthousiasme, fijn is dat ze weten precies wat ze willen zo kunnen wij zorgen dat dit werkelijkheid wordt. In dit kantooor gebouw wordt de ruimte omgebouwd tot een echte groene oase. De herhaling van deze transparante bomen geeft een zeer uitbundig geheel.

Een struik

Daar we in deze te maken hebben met beperkte ruimte, zowel qua hoogte als breedte hebben we gekozen voor het struikmodel.

Onze struiken zijn perfect te gebruiken voor kleine(re) ruimtes met lage plafonds en zijn al beschikbaar van 175 cm tot 350 cm hoogte. Dus ook als u een bedrijfshal, kantoor of entreehal hebt, die wat hoger doorloopt, behoort het plaatsen van een van onze struikmodellen tot de mogelijkheden.

Japanse Acer

De Japanse acer is een luchtige en transparante boom met fraaie, diep ingesneden bladeren. De bladeren van de Japanse esdoorns zijn handvormig en vallen zeer soepel. De kruin van de boom is luchtig en transparant.

Specificaties

  • Model: Struik (transparant)

  • Soort blad: Japanse Acer

  • Hoogte: 325 cm

  • Kruinbreedte: 150 cm

  • Stam: Eiken

Deel dit project:

Kunstboomkunst is voor ons een hele fijne partij om mee samen te werken. Doordat we al meerdere projecten samen hebben gedaan weet Marieke precies wat wij voor onze projecten nodig hebben. De (kunst)bomen zijn van zeer goede kwaliteit en passen door de goede samenwerking altijd perfect bij het betreffende project. Marieke denkt altijd mee in mogelijkheden en oplossingen en is gewoon een fijn persoon om mee te werken.