ANWB, Den Haag

De ANWB opende op dinsdag 8 december 2020 een zogenaamde flagshipstore aan de Grote Markstraat 39 in Den Haag. De winkel is met ruim 580 m2 de grootste van alle ANWB-winkels. Klanten vinden hier alles om er lekker op uit te trekken, van stevige wandelschoenen tot fiets-en wandelkaarten, rugzakken en kleding en allerlei handige gadgets. Uiteraard kunnen zij ook in de winkel terecht voor informatie en advies.

Den Haag - De nieuwe flagshipstore van de ANWB is ruim opgezet. Hierdoor komen de kledingcollecties goed tot hun recht. De wandelingafdeling is geheel vernieuwd en voorzien van een opvallende schoenenwand en een testbaan, zodat klanten de schoen van hun keuze nog beter kunnen uitproberen. Ook is er een groot aanbod van wandelartikelen in het assortiment. In de nieuwe winkel is een ANWB-reisbureau te vinden en plek voor ANWB-workshops en events.
Met de opening aan de Grote Marktstraat, midden in het centrum, gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. De ANWB heeft daarmee drie winkels in de hofstad. De andere winkels zijn te vinden aan het De Savornin Lohmanplein en bij het ANWB-hoofdkantoor aan de Wassenaarseweg. In totaal heeft de ANWB 79 winkels door heel Nederland. Daarnaast verkoopt de ANWB haar producten en diensten via anwb.nl. Leden van de ANWB krijgen voordeel op vertoon van hun lidmaatschapspas.

Kunstboomkunst heeft de opdracht gekregen in iedere ANWB winkel met de nieuwe winkelformule een grote boom te plaatsen. Deze eik moet het echte outdoor gevoel weergeven. Inmiddels zijn er zo’nveertig bomen geplaatst. In 2022 zal dit oplopen naar 75 stuks. Hiermee komen we werkelijk in iedere hoek van Nederland. Het winkelpersoneel ziet ons graag aankomen waneer wij de lang verwachte boom komen “planten”. Leuk als mensen zo blij zijn met je product.

Bij dit grote filiaal in Den Haag is er in het reisbureau een ginkgostruik geplaatst om hier zo het buitengevoel ook naartoe door te trekken. Deze struik met als basis grillig fruithout is zeer decoratief en kan ook goed toepast worden in de kleinere ruimtes.

Een struik

Daar we in deze te maken hebben met beperkte ruimte, zowel qua hoogte als breedte hebben we gekozen voor het struikmodel.

Onze struiken zijn perfect te gebruiken voor kleine(re) ruimtes met lage plafonds en zijn al beschikbaar van 175 cm tot 350 cm hoogte. Dus ook als u een bedrijfshal, kantoor of entreehal hebt, die wat hoger doorloopt, behoort het plaatsen van een van onze struikmodellen tot de mogelijkheden.

Een kleine boom

Niet alle ruimtes zijn geschikt om een grote boom te plaatsen, ook hiervoor zijn verschillende oplossingen te vinden. Een prachtige Olijf of een oude fruitstam kunnen ook goed in een kleiner formaat gemaakt worden. Of desgewenst een bonsaiboom met keuze uit verschillende soorten blad. Of een model als struikvorm. Deze bomen zijn te leveren van 200 cm tot 400 cm.

De Leiboom kan ook erg geschikt zijn, omdat deze tegen de muur wordt geplaatst en geen takken heeft die ver de ruimte in komen. Dit geldt ook voor onze groene wanden.

Ginkgo bladeren

De Ginkgo, oftewel de Japanse notenboom, staat bekend als de levensboom of geluksboom. Het is namelijk de oudste boom die bestaat en is zeker miljoenen jaren oud.

In China en Japan wordt de Ginkgo sinds mensenheugenis als heilige boom en om zijn geneeskrachtige werking geteeld en vereerd.

Een echte stam van de fruitboom

Naast eikenhout is de stam van fruitbomen en olijfstammen veel gebruikte houtsoorten voor stam en takken. Voor deze boom hebben we gekozen voor de echte stam van een fruitboom. Dit vanwege het grillige karakter en natuurgetrouwe uitstraling.

Deze kunstboomstam van fruit is dan ook niet van echt te onderscheiden.

In een pot

Wij kunnen voor u de geschikte pot verzorgen voor de desbetreffende boom. De potten zijn te leveren in veel verschillende kleuren, modellen, maten en materiaal.

Voor deze pot verzorgen wij ook de vulling en een gefixeerde afwerklaag zodat het geheel er netjes afgewerkt uitziet en makkelijk schoongehouden kan worden.

Specificaties

  • Model: Struik

  • Soort blad: Ginkgo

  • Hoogte: 270 cm

  • Kruinbreedte: 140 cm

  • Stam: Fruitstam

  • Voet: In pot

Deel dit project:

Samen met Kunstboomkunst maken wij al onze winkels eigentijdser en sfeervoller. De boom, die een centrale plek krijgt in elke winkel, draagt daar ten volle aan bij.

Wat het team van Kunstboomkunst goed kenmerkt is dat zij, naast het leveren van een uitstekende kwaliteit, met beide benen op de grond staan. Pragmatisch, zonder kapsones, nuchter en altijd met het eerlijke verhaal: Over prijs, kwaliteit en ontwerp.

Dat schept vertrouwen en voor ons is dat het fundament waarop we graag samenwerken en zaken doen.

Miquel van Bussel, Formule Management ANWB