Skatepark Pier 15, Breda

Het skatepark is de trots van Pier15®️. Jaarlijks komen hier vanuit de hele wereld duizenden skateboarders op af.

Jeroen van Eggermond (Nine Yards) is skateboard ondernemer en oprichter van Pier15®️. Hij heeft, samen met zijn team, een vernieuwend en uniek skatepark neergezet. Waar voorheen skateparken draaiden om functionaliteit, wilde Jeroen de oorsprong van skateboarden in ere houden. Skateboarden doe je immers op straat. Op pleinen en parken, trappen bij grote kantoorgebouwen en verborgen plekken in achterafstraatjes.

Door de ruime materiaalkeuze zoals marmer, hout en beton, in combinatie met de bomen, lantaarnpalen en straatmeubilair in het park, waan je je buiten op straat. Dan wel met een dak boven je hoofd, een niet overbodige luxe in Nederland. Deze combinatie zorgt ervoor dat je skateboard ervaring nog uitdagender wordt. Uiteindelijk, zodra je jouw trucs onder de knie hebt, is het tijd om ze naar de straat (terug) te brengen.

Een klassiek model

Bij het klassiek model staat de boom in zijn volle glorie, erg prachtig. Een model wat uitermate geschikt is voor hoge(re) ruimtes. Kiest u voor het klassieke model kunstboom, dan zal dit de hoogte van de ruimte benadrukken. Tevens kan er probleemloos onder de boom doorgelopen worden.

Dit model in volle glorie staat ook prachtig in een vide, waar je op de eerste verdieping in de boom kijkt. Deze boom is te maken in verschillende hoogtes, dit begint bij een hoogte van 400 cm. Of u nu kiest voor een grote klassieke boom of toch voor iets meer bescheidenheid gaat.

Bladeren van de eik

De bladeren van deze eik hebben een rustige uitstraling en zorgt meteen voor veel groen. Een echte eyecatcher voor deze ruimte.

Niet alleen de robuuste stam, maar ook zeker de groene bladeren en de natuurgetrouwe eikeltjes hebben een sfeerverhogend en rustgevend effect.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Een ronde voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een ronde variant. Een groot voordeel van de ronde verankering en voet is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Met name voor losse bomen is dit handig.

Specificaties

  • Model: Klassiek

  • Soort blad: Fijne eik

  • Hoogte: 500 cm

  • Kruinbreedte: 375 cm

  • Stam: Eiken

  • Voet: Zelfdragende ronde voet 80 cm

Deel dit project:

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.