ANWB, Den Haag

De ANWB opende op dinsdag 8 december 2020 een zogenaamde flagshipstore aan de Grote Markstraat 39 in Den Haag. De winkel is met ruim 580 m2 de grootste van alle ANWB-winkels. Klanten vinden hier alles om er lekker op uit te trekken, van stevige wandelschoenen tot fiets-en wandelkaarten, rugzakken en kleding en allerlei handige gadgets. Uiteraard kunnen zij ook in de winkel terecht voor informatie en advies.

Den Haag - De nieuwe flagshipstore van de ANWB is ruim opgezet. Hierdoor komen de kledingcollecties goed tot hun recht. De wandelingafdeling is geheel vernieuwd en voorzien van een opvallende schoenenwand en een testbaan, zodat klanten de schoen van hun keuze nog beter kunnen uitproberen. Ook is er een groot aanbod van wandelartikelen in het assortiment. In de nieuwe winkel is een ANWB-reisbureau te vinden en plek voor ANWB-workshops en events.
Met de opening aan de Grote Marktstraat, midden in het centrum, gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. De ANWB heeft daarmee drie winkels in de hofstad. De andere winkels zijn te vinden aan het De Savornin Lohmanplein en bij het ANWB-hoofdkantoor aan de Wassenaarseweg. In totaal heeft de ANWB 79 winkels door heel Nederland. Daarnaast verkoopt de ANWB haar producten en diensten via anwb.nl. Leden van de ANWB krijgen voordeel op vertoon van hun lidmaatschapspas.

Kunstboomkunst heeft de opdracht gekregen in iedere ANWB winkel met de nieuwe winkelformule een grote boom te plaatsen. Deze eik moet het echte outdoor gevoel weergeven. Inmiddels zijn er zo’nveertig bomen geplaatst. In 2022 zal dit oplopen naar 75 stuks. Hiermee komen we werkelijk in iedere hoek van Nederland. Het winkelpersoneel ziet ons graag aankomen waneer wij de lang verwachte boom komen “planten”. Leuk als mensen zo blij zijn met je product.

Een parasol

Dit model geeft de ruimte direct een knusse en gezellige sfeer. Doordat de takken naar beneden wijzen waan je je echt onder de boom. Gebruik je dit model in een hoge(re) ruimte dan zorgt deze automatisch voor een knusse sfeer. Dit model kan ook goed worden toegepast in lage ruimtes, omdat je voor de boom niet heel veel hoogte nodig hebt.

De boom is dan ook een echte sfeermaker en met name geschikt voor ruimtes waarin intimiteit en gezelligheid belangrijk zijn.

Bladeren van de eik

De bladeren van deze eik hebben een rustige uitstraling en zorgt meteen voor veel groen. Een echte eyecatcher voor deze ruimte.

Niet alleen de robuuste stam, maar ook zeker de groene bladeren en de natuurgetrouwe eikeltjes hebben een sfeerverhogend en rustgevend effect.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Een vierkante voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een vierkante variant. De vierkante voet is robuuster en is daardoor degelijker. De brede stalen stootrand maakt hem minder kwetsbaar in ruimtes waar dit nodig is. Een voet die veel in openbare gelegenheden toegepast wordt.

Specificaties

  • Model: Parasol

  • Soort blad: Grove eik

  • Hoogte: 325 cm

  • Kruinbreedte: 300 cm

  • Stam: Eik +/- 16 cm doorsnee

  • Voet: Zelfdragende voet vierkant 70 x 70 cm

Deel dit project:

Samen met Kunstboomkunst maken wij al onze winkels eigentijdser en sfeervoller. De boom, die een centrale plek krijgt in elke winkel, draagt daar ten volle aan bij.

Wat het team van Kunstboomkunst goed kenmerkt is dat zij, naast het leveren van een uitstekende kwaliteit, met beide benen op de grond staan. Pragmatisch, zonder kapsones, nuchter en altijd met het eerlijke verhaal: Over prijs, kwaliteit en ontwerp.

Dat schept vertrouwen en voor ons is dat het fundament waarop we graag samenwerken en zaken doen.

Miquel van Bussel, Formule Management ANWB

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.