ANWB, Leidschendam

Nieuwe Formule

De ANWB heeft goud in handen. Loyale klanten, wie heeft ze nog? Maar nog interessanter; hoe houdt je ze vast, en wordt je top of mind bij een nieuwe generatie?

Denk je aan ‘ANWB’, dan denk je waarschijnlijk ‘pechhulp’. Maar in de afgelopen 135 jaar is de toeristenbond uitgegroeid tot een veelzijdig merk en een grote aanbieder in reizen, outdoorkleding en reisbenodigdheden. Innovatie in product en service, het aanspreken van leden, verjonging van de formule en het activeren van het ANWB merk. De uitgangspunten waarmee de ANWB de nieuwe winkelformule heeft ontwikkeld. Want de ANWB is niet alleen een helpende hand, maar staat ook voor vakantieplezier, voorpret en beleving.

Kunstboomkunst is trots om deze beleving mee te realiseren door in iedere nieuwe ANWB vestiging een eikenboom te mogen plaatsen, waardoor het echte outdoor gevoel ook binnen in alle winkels nog eens extra benadrukt wordt.

Een klassiek model

Bij het klassiek model staat de boom in zijn volle glorie, erg prachtig. Een model wat uitermate geschikt is voor hoge(re) ruimtes. Kiest u voor het klassieke model kunstboom, dan zal dit de hoogte van de ruimte benadrukken. Tevens kan er probleemloos onder de boom doorgelopen worden.

Dit model in volle glorie staat ook prachtig in een vide, waar je op de eerste verdieping in de boom kijkt. Deze boom is te maken in verschillende hoogtes, dit begint bij een hoogte van 400 cm. Of u nu kiest voor een grote klassieke boom of toch voor iets meer bescheidenheid gaat.

Bladeren van de eik

De bladeren van deze eik hebben een rustige uitstraling en zorgt meteen voor veel groen. Een echte eyecatcher voor deze ruimte.

Niet alleen de robuuste stam, maar ook zeker de groene bladeren en de natuurgetrouwe eikeltjes hebben een sfeerverhogend en rustgevend effect.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Geïntegreerde voet op maat

Voor deze boom hebben we gebruik gemaakt van onze unieke geïntegreerde voet. De bevestiging van uw kunstboom is dan geïntegreerd in de vloer. Dit geeft een prachtig effect en extra stevigheid.

Nu staat er een levensechte kunstboom, die als het ware uit de vloer lijkt te groeien.

Specificaties

  • Model: Klassiek

  • Soort blad: Fijne eik

  • Hoogte: 600 cm

  • Kruinbreedte: 250 cm

  • Stam: Eik

  • Voet: Zelfdragende voet vierkant 70 x 70 cm

Deel dit project:

Samen met Kunstboomkunst maken wij al onze winkels eigentijdser en sfeervoller. De boom, die een centrale plek krijgt in elke winkel, draagt daar ten volle aan bij.

Wat het team van Kunstboomkunst goed kenmerkt is dat zij, naast het leveren van een uitstekende kwaliteit, met beide benen op de grond staan. Pragmatisch, zonder kapsones, nuchter en altijd met het eerlijke verhaal: Over prijs, kwaliteit en ontwerp.

Dat schept vertrouwen en voor ons is dat het fundament waarop we graag samenwerken en zaken doen.

Miquel van Bussel, Formule Management ANWB