Orthodontist Bonoort, Wageningen

Voor een orthodontisten praktijk hebben wij eerder nog nooit gewerkt.

Mevrouw van Oort-Bongaarts hecht veel waarde aan een gezellige sfeervolle praktijk. Vaak zijn deze steriel en kil en dit wil ze juist doorbreken. Wij hebben in de behandeluimte’s vier bomen mogen plaatsen. Waarvan drie olijfbomen en een bloesemboom op een oude fruitstam. De bomen hebben hun doel zeker bereikt.

Een kleine boom

Niet alle ruimtes zijn geschikt om een grote boom te plaatsen, ook hiervoor zijn verschillende oplossingen te vinden. Een prachtige Olijf of een oude fruitstam kunnen ook goed in een kleiner formaat gemaakt worden. Of desgewenst een bonsaiboom met keuze uit verschillende soorten blad. Of een model als struikvorm. Deze bomen zijn te leveren van 200 cm tot 400 cm.

De Leiboom kan ook erg geschikt zijn, omdat deze tegen de muur wordt geplaatst en geen takken heeft die ver de ruimte in komen. Dit geldt ook voor onze groene wanden.

Bloesem

Zoekt u een kunstboom die het gehele jaar in bloei staat. Dan is uw keuze voor bloesem een goede. Deze prachtige boom is een echte eyecatcher voor uw ruimte. Wat erg mooi is, is om de bloesem op een echte oude fruitstam te plaatsen. De grillige uitstraling van de, vaak nog bemoste, oude fruitstammen zijn door geen enkele boom te vervangen.

Een bloesemboom is een uitbundige eye-catcher in een ruimte; een boom die opvalt in zijn volle glorie. Bloesembomen zijn in verschillende maten en soorten te leveren, er is een verscheidenheid aan bloemsoorten: een verfijnde Kersenbloesem of juist de Magnolia met zijn prachtige grote bloemen. Ook wat betreft kleur is er veel mogelijk.

U kunt kiezen voor uiteenlopende hoogtes en heeft u een vrije keuze in bloem en kleur. Denkt u hierbij aan magnolia, kersenbloesem of bijvoorbeeld appelbloesem.

Een echte stam van de fruitboom

Naast eikenhout is de stam van fruitbomen en olijfstammen veel gebruikte houtsoorten voor stam en takken. Voor deze boom hebben we gekozen voor de echte stam van een fruitboom. Dit vanwege het grillige karakter en natuurgetrouwe uitstraling.

Deze kunstboomstam van fruit is dan ook niet van echt te onderscheiden.

In een pot

Wij kunnen voor u de geschikte pot verzorgen voor de desbetreffende boom. De potten zijn te leveren in veel verschillende kleuren, modellen, maten en materiaal.

Voor deze pot verzorgen wij ook de vulling en een gefixeerde afwerklaag zodat het geheel er netjes afgewerkt uitziet en makkelijk schoongehouden kan worden.

Specificaties

  • Model: Kleine boom

  • Soort blad: Bloesem

  • Hoogte: 300 cm

  • Kruinbreedte: 120 cm

  • Stam: Fruit

  • Voet: Pot

Deel dit project:

Wij, orthodontisten praktijk Bonoort, zijn heel erg blij met de vier bomen die door Kunstboomkunst geplaatst zijn.De reacties van de mensen die als patiënt of begeleider in de praktijk komen zijn erg goed, op zowel de Olijvenboom als oude fruitboom. Men is heel enthousiast, veel mensen voelen even of de bomen echt zijn!

Het plaatsen en uitzoeken van de juiste bomen hebben we ook als erg prettig ervaren. Jullie hebben ons erg goed geadviseerd.