Back to Life, Schiphol – Amsterdam

Bij een massagesalon op Schiphol hebben wij een kersen bloesemboom mogen plaatsen.

Deze aardige meneer was heel tevreden. Leuk om op dit adres te hebben mogen werken.

Een parasol

Dit model geeft de ruimte direct een knusse en gezellige sfeer. Doordat de takken naar beneden wijzen waan je je echt onder de boom. Gebruik je dit model in een hoge(re) ruimte dan zorgt deze automatisch voor een knusse sfeer. Dit model kan ook goed worden toegepast in lage ruimtes, omdat je voor de boom niet heel veel hoogte nodig hebt.

De boom is dan ook een echte sfeermaker en met name geschikt voor ruimtes waarin intimiteit en gezelligheid belangrijk zijn.

Bloesem

Zoekt u een kunstboom die het gehele jaar in bloei staat. Dan is uw keuze voor bloesem een goede. Deze prachtige boom is een echte eyecatcher voor uw ruimte. Wat erg mooi is, is om de bloesem op een echte oude fruitstam te plaatsen. De grillige uitstraling van de, vaak nog bemoste, oude fruitstammen zijn door geen enkele boom te vervangen.

Een bloesemboom is een uitbundige eye-catcher in een ruimte; een boom die opvalt in zijn volle glorie. Bloesembomen zijn in verschillende maten en soorten te leveren, er is een verscheidenheid aan bloemsoorten: een verfijnde Kersenbloesem of juist de Magnolia met zijn prachtige grote bloemen. Ook wat betreft kleur is er veel mogelijk.

U kunt kiezen voor uiteenlopende hoogtes en heeft u een vrije keuze in bloem en kleur. Denkt u hierbij aan magnolia, kersenbloesem of bijvoorbeeld appelbloesem.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Een ronde voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een ronde variant. Een groot voordeel van de ronde verankering en voet is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Met name voor losse bomen is dit handig.

Specificaties

  • Model: Parasol

  • Soort blad: Bloesem

  • Hoogte: 400 cm

  • Kruinbreedte: 375 cm

  • Stam: Eiken

  • Voet: Zelfdragende voet rond 80 cm

Deel dit project:

Back to Life is bijzonder blij met de door jullie geleverde prestatie. De bloeiende prunus is een aanwinst op onze locatie op de Holland Boulevard tussen de E en de F pier. Het brengt een warm gevoel en sfeer in ons strak vormgegeven decor. Ik schat dat ongeveer 1000 met name Japanse passagiers de kunstboom van dichtbij bekeken en aangeraakt hebben.

Ze staan verbaasd dat de (kunst)boom bloeit in deze tijd van het jaar. De onweerstaanbare aantrekkingskracht om naar onze locatie toe te lopen en te voelen aan de bloemen lijkt niet te onderdrukken. Er is een bloem die zeker 500 keer aangeraakt is. Mede door jullie professionele aanpak en ruime kennis is het plaatsen van de kunstboom een groot succes geworden en een meerwaarde voor Back to Life. We zijn nog bezig met het maken van een nieuwe internet pagina en zullen ons decor door een professionele fotograaf laten fotograferen. Zoals beloofd hou ik je hiervan op de hoogte.

Beste Wienie en Marieke bedankt voor al je goede zorgen en fijn dat er nog boommisten in de kunstboomkunst bestaan met zoveel ervaring en kennis van zaken.

Ben IJsveld, Back to Life