Welke soorten kunstboom zijn er?

Kunstboomkunst maakt verschillende soorten natuurgetrouwe kunstbomen. In principe is iedere kunstboom door ons te maken mits het blad verkrijgbaar is op dat moment. Klik hieronder op een boomsoort voor meer informatie en voorbeelden van projecten met deze boom, of neem contact met ons op via info@kunstboomkunst.nl of 06-25283044.

Acacia

De Acacia is een boom met een frisse, luchtige uitstraling. De boom is daarom goed geschikt om donkere ruimtes lichter te laten lijken. Zoals je hier kunt zien, is de acacia ook erg geschikt voor het model van de Leiboom.

Bloesem op oude fruitstam

Wij maken mooie bloesembomen op echte oude fruitstammen. Door de oude fruitstam krijgt de boom een mooie robuuste uitstraling. Voor de bloesem zijn veel verschillende mogelijkheden in kleur en bloem.

Bloesembomen

Een bloesemboom is een mooie kleurige kunstboom die echt opvalt in een ruimte. Er zijn veel variaties mogelijk qua bloem en kleur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de grote bloemen van de Magnolia, of juist de meer verfijnde Kersenbloesem.

Camelia

Het donkergroene blad van de Camelia kan op veel manieren worden toegepast. Zo kunnen we hier bijvoorbeeld een fruitboom van maken. De Camelia is ook erg mooi in verschillende modellen, zoals het klassieke model of het parasol model.

Eik

De eik is een prachtige, stoere en grote boom met een rustige uitstraling en mooie bladeren. Een eik is erg mooi om te toveren tot sprookjesboom en het is ook prachtig om deze boom optisch te laten doorlopen in het plafond, zoals hier.

Esdoorn

De esdoorn heeft grote bladeren, waarmee deze boom voor schaduw zorgt. Het is een sierlijke boom en je kan hiermee goed een ‘straatbeeld’ creëren, zoals hier, of mensen het gevoel geven dat ze in een park rondwandelen, zoals hier.

Ginkgo

De Ginkgo staat ook wel bekend als de Japanse notenboom en is al miljoenen jaren oud. Deze boom is zeer natuurgetrouw en lijkt dus net echt. Het is een mooie, volle sierboom.

Japanse Acer

De Japanse Acer of Japanse Esdoorn is een luchtige en transparante boom met mooie ingesneden bladeren. Het is daarom een speelse kunstboom waar je doorheen kunt kijken, maar die toch zeer natuurgetrouw is.

Jungle

Binnen, maar toch midden tussen het groen? Wij kunnen een echte jungle voor u creëren. Hierbij kunnen verschillende soorten kunstbomen door elkaar gebruikt worden, om het zo echt mogelijk te laten lijken.

Kleine bomen

Wilt u uw ruimte opfleuren met een mooie boom, maar heeft u niet genoeg ruimte voor een grote boom? Wij kunnen ook een kleine boom voor u maken, in de maat die u graag wilt. Ook kunnen we een boom als struikvorm maken. Er zijn bepaalde boomsoorten die erg geschikt zijn als kleine boom, zoals de Olijf.

Leibomen

De leiboom is een boom die tegen de muur aanstaat en daardoor weinig ruimte in beslag neemt, maar toch zorgt voor een groene ruimte. De leiboom is daardoor bijvoorbeeld erg geschikt voor in een wandelgang.

Magnolia

De Magnolia is een prachtig bloeiende, kleurrijke boom. Met deze boom voor binnen breng je leven in een ruimte. De Magnolia is ook goed te gebruiken als kleine boom.

Olijf

De Olijf is een hele mooie, ruwe boom die gemaakt wordt van een echte oude olijfstam, waardoor ze zeer natuurgetrouw lijken. De Olijf is ook heel mooi in een kleinere ruimtes, wanneer er geen ruimte is voor een grote kunstboom.

Modellen

Wij kunnen voor u iedere boom maken op de door u gewenste manier. Wel hebben we vijf basismodellen die we het meest gebruiken. U kunt hieronder op de modellen klikken voor meer informatie.

Klassiek

De hele boom in zijn eigen vorm laten zien in uw ruimte? Kies dan voor het klassieke model. Dit model is erg geschikt voor grote, hoge ruimtes waar genoeg ruimte is om een hoge boom te kunnen plaatsen.

Parasol

De takken van het parasolmodel wijzen omlaag. Hiermee kan je een knusse sfeer creëren in een ruimte. Een parasolboom kan ook goed gebruikt worden in een lagere ruimte. Hiervoor zijn dus veel mogelijkheden.

Optisch in het plafond doorlopend

Met dit model creëer je meer hoogte in een ruimte. Het lijkt net alsof de boom doorloopt in het plafond. Dit ziet er, vooral in lagere ruimtes, erg mooi uit.

Struik

Heeft u niet veel ruimte, maar wilt u toch een boom binnen? Wij kunnen ook een mooie struik voor u maken. Wij kijken graag samen met u wat mooi is voor uw ruimte.

Leiboom

De leiboom staat tegen de muur aan, waardoor deze zeer weinig ruimte inneemt. Daarom is de leiboom geschikt voor kleine ruimtes of bijvoorbeeld ook erg mooi in een wandelgang.

Neem voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak gerust contact met ons op


kunstboomkunstWelke soorten kunstbomen zijn er?