De Langen & van den Berg BV, Bergambacht

De Langen & van den Berg bouwt en ontwikkelt. Zij hanteren moderne werkprocessen gericht op minimale faalkosten en een korte doorlooptijd. Als ze bouwen, bouwen ze goed. Vakkundig, mooi en duurzaam.

Voor projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen en bedrijven. Van idee en planning tot oplevering en nazorg. Ze begeleiden uw hele bouwproject. Zonder gedoe. En altijd in de kortst mogelijke bouwtijd. In de ruime hal van hun kantoor plaatsten wij een olijfboom met grillige robuuste stam.

Een kleine boom

Niet alle ruimtes zijn geschikt om een grote boom te plaatsen, ook hiervoor zijn verschillende oplossingen te vinden. Een prachtige Olijf of een oude fruitstam kunnen ook goed in een kleiner formaat gemaakt worden. Of desgewenst een bonsaiboom met keuze uit verschillende soorten blad. Of een model als struikvorm. Deze bomen zijn te leveren van 200 cm tot 400 cm.

De Leiboom kan ook erg geschikt zijn, omdat deze tegen de muur wordt geplaatst en geen takken heeft die ver de ruimte in komen. Dit geldt ook voor onze groene wanden.

Olijf bladeren

De bladeren van de olijf zijn echte sfeermakers. Wie een olijfboom ziet met haar takken en zwarte olijven, associeert dit direct met landen als Italië, Griekenland en Turkije. Dus met zon, rust en ontspanning.

Onze olijfbomen worden geprezen door haar authentieke en levensechte uitstraling.

Een echte stam van de olijfboom

De stammen komen uit Spanje en zijn klaar om weer een nieuw ‘leven’ bij ons te krijgen. Het voordeel van deze bomen is dat ze ook in kleinere ruimtes goed gebruikt kunnen worden.

De Olijfboom kan worden geleverd van 200 cm tot en met 350 cm.

In een pot

Wij kunnen voor u de geschikte pot verzorgen voor de desbetreffende boom. De potten zijn te leveren in veel verschillende kleuren, modellen, maten en materiaal.

Voor deze pot verzorgen wij ook de vulling en een gefixeerde afwerklaag zodat het geheel er netjes afgewerkt uitziet en makkelijk schoongehouden kan worden.

Specificaties

  • Model: Kleine bomen

  • Soort blad: Olijf

  • Hoogte: 350 cm

  • Kruinbreedte: 150 cm

  • Stam: Olijf

  • Voet: In pot

Deel dit project:

Lang hebben wij nagedacht over een mooie grote boom voor bij ons op kantoor. We konden maar niets moois boom vinden totdat ons oog viel op een bedrijf met hele mooie bomen in hun assortiment. Wij waren gelijk verkocht! Pas na goed gelezen te hebben bleken, tot onze verbazing, de bomen niet helemaal ‘’echt’’ te zijn. Echt niet van echt te onderscheiden.

Wij hebben gekozen voor een mooie olijfboom. Wat de boom zo uniek maakt is dat het een echte stam van een olijfboom is. Ook de bladeren en takken zijn erg mooi! Hij ziet eruit als een echte boom en hij heeft geen verzorging nodig. De perfecte combinatie! Het was erg fijn communiceren en alle wensen konden wij kwijt. Samen met Kunstboomkunst hebben wij onze perfecte boom gecreëerd. Elke dag weer krijgen we complimenten over onze boom.

Wij zijn er ontzettend blij mee. Bedankt Kunstboomkunst!