Bloemgracht, Amsterdam

Voor dit grachtenpand aan de Bloemgracht te Amsterdam hebben wij deze authentieke olijfboom mogen leveren.

Deze olijfboom is gemaakt van een echte olijfstam. De stam van deze boom kent een unieke en stoere uitstraling, een zeer natuurgetrouwe boom.

Een echte eyecatcher!

Een kleine boom

Niet alle ruimtes zijn geschikt om een grote boom te plaatsen, ook hiervoor zijn verschillende oplossingen te vinden. Een prachtige Olijf of een oude fruitstam kunnen ook goed in een kleiner formaat gemaakt worden. Of desgewenst een bonsaiboom met keuze uit verschillende soorten blad. Of een model als struikvorm. Deze bomen zijn te leveren van 200 cm tot 400 cm.

De Leiboom kan ook erg geschikt zijn, omdat deze tegen de muur wordt geplaatst en geen takken heeft die ver de ruimte in komen. Dit geldt ook voor onze groene wanden.

Olijf bladeren

De bladeren van de olijf zijn echte sfeermakers. Wie een olijfboom ziet met haar takken en zwarte olijven, associeert dit direct met landen als Italië, Griekenland en Turkije. Dus met zon, rust en ontspanning.

Onze olijfbomen worden geprezen door haar authentieke en levensechte uitstraling.

Een echte stam van de olijfboom

De stammen komen uit Spanje en zijn klaar om weer een nieuw ‘leven’ bij ons te krijgen. Het voordeel van deze bomen is dat ze ook in kleinere ruimtes goed gebruikt kunnen worden.

De Olijfboom kan worden geleverd van 200 cm tot en met 350 cm.

In een pot

Wij kunnen voor u de geschikte pot verzorgen voor de desbetreffende boom. De potten zijn te leveren in veel verschillende kleuren, modellen, maten en materiaal.

Voor deze pot verzorgen wij ook de vulling en een gefixeerde afwerklaag zodat het geheel er netjes afgewerkt uitziet en makkelijk schoongehouden kan worden.

Specificaties

  • Model: Kleine boom

  • Soort blad: Olijf

  • Hoogte: 250 cm

  • Kruinbreedte: 150 cm

  • Stam: Oude olijf

  • Voet: Zelfdragende voet in een pot

Deel dit project:

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.