Bakkerij Paulissen, Stein

In het uiterste zuiden van ’t land wordt met de beste grondstoffen gewerkt aan dátgeen wat de mens al eeuwenlang voedt en verbindt; Brood. Welkom bij Bakkerij Paulissen. Bij ons gaan Ambacht en Innovatie hand in hand. Onze bakkers transformeren met eeuwenoud handwerk en hedendaagse techniek bloem, gist en water tot mooie deegwaren. Want alleen zo ontstaan het beste brood, het smakelijkste banket en de mooiste vlaaien.

In het winkelcentrum Stein bevindt zich Bakkerij Paulissen. Een traditionele bakker met de lekkerste broden en natuurlijk limburgse vlaaien in het assortiment. Binnen is er de gelegenheid een kopje koffie te drinken en een broodje te eten. Het buitenterras werd weinig bezocht, het deed koud en kil aan, hier wilde men erg graag verandering in brengen.

Daar kwamen wij in beeld. Kunstboomkunst heeft om het gehele terras leibomen geplaatst. Samen met de nodige verlichting en Heaters loopt het op dit terras nu storm. Plotseling is nu de vraag hoe ze de klanten ook naar binnen gaan krijgen. Voor ons een heel mooi compliment.

Een leiboom

Deze leiboom kent een prachtige kruin van bladeren, die als het ware tegen de muur opgroeien. De takken manifesteren zich tegen de muur en hierdoor integreert de boom visueel met zijn directe omgeving, wat een indrukwekkend effect heeft op de ruimte waarin de kunstboom staat.

Door de slankheid van de boom is dit model uitstekend te gebruiken in kleine(re) ruimtes.

Ginkgo bladeren

De Ginkgo, oftewel de Japanse notenboom, staat bekend als de levensboom of geluksboom. Het is namelijk de oudste boom die bestaat en is zeker miljoenen jaren oud.

In China en Japan wordt de Ginkgo sinds mensenheugenis als heilige boom en om zijn geneeskrachtige werking geteeld en vereerd.

Een echte stam van de fruitboom

Naast eikenhout is de stam van fruitbomen en olijfstammen veel gebruikte houtsoorten voor stam en takken. Voor deze boom hebben we gekozen voor de echte stam van een fruitboom. Dit vanwege het grillige karakter en natuurgetrouwe uitstraling.

Deze kunstboomstam van fruit is dan ook niet van echt te onderscheiden.

In een pot

Wij kunnen voor u de geschikte pot verzorgen voor de desbetreffende boom. De potten zijn te leveren in veel verschillende kleuren, modellen, maten en materiaal.

Voor deze pot verzorgen wij ook de vulling en een gefixeerde afwerklaag zodat het geheel er netjes afgewerkt uitziet en makkelijk schoongehouden kan worden.

Specificaties

  • Model: Leiboom

  • Soort blad: Ginkgo

  • Hoogte: 230 cm

  • Stam: Fruit

  • Voet: Zelfdragende ronde voet in pot

Deel dit project:

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.