De Fitnessfabriek, Dokkum

In deze mooie oude fabriek die is omgebouwd tot fitnesscentrum hebben wij ons steentje bij mogen dragen aan een grote ginkgoboom van 600 cm hoog. Welke natuurlijk prachtig tot zijn recht komt in deze grote hoge ruimte.

Inmiddels is de fitnessfabriek aan het uitbreiden, ook in deze fase mogen we een mooie boom plaatsen in het nieuwe gedeelte. Dat is voor ons het mooiste compliment.

Een klassiek model

Bij het klassiek model staat de boom in zijn volle glorie, erg prachtig. Een model wat uitermate geschikt is voor hoge(re) ruimtes. Kiest u voor het klassieke model kunstboom, dan zal dit de hoogte van de ruimte benadrukken. Tevens kan er probleemloos onder de boom doorgelopen worden.

Dit model in volle glorie staat ook prachtig in een vide, waar je op de eerste verdieping in de boom kijkt. Deze boom is te maken in verschillende hoogtes, dit begint bij een hoogte van 400 cm. Of u nu kiest voor een grote klassieke boom of toch voor iets meer bescheidenheid gaat.

Ginkgo bladeren

De Ginkgo, oftewel de Japanse notenboom, staat bekend als de levensboom of geluksboom. Het is namelijk de oudste boom die bestaat en is zeker miljoenen jaren oud.

In China en Japan wordt de Ginkgo sinds mensenheugenis als heilige boom en om zijn geneeskrachtige werking geteeld en vereerd.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Een ronde voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een ronde variant. Een groot voordeel van de ronde verankering en voet is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Met name voor losse bomen is dit handig.

Specificaties

  • Model: Klassiek

  • Soort blad: Ginkgo

  • Hoogte: 675 cm

  • Kruinbreedte: 350 cm

  • Stam: Eik

  • Voet: Zelfdragende voet rond 80 cm

Deel dit project:

Graag deel ik mijn zeer goede ervaring met Kunstboom Kunst. Het contact vooraf via de mail verliep soepel. Kunstboomkunst is op locatie nauwkeurig te werk gegaan, waardoor de boom bijna niet van echt is te onderscheiden.

Nog elke dag geniet ik van de boom. Het maakt de ruimte helemaal af! Wij zouden bij aanschaf van een nieuwe boom zeker weer gebruik maken van de service van Kunstboom Kunst’.