Zorgpark Boswijk, Vught

Park Boswijk is een zorgcentrum voor dementerende ouderen.

In dit gebouw is een rondgang gemaakt waar de bewoners rond kunnen lopen. Zoveel mogelijk is hier de buiten situatie nagebootst. Lantaarnpalen en bijvoorbeeld  de stoeptegels. Wij mochten daar voor diversen groen toevoegingen zorgen. Wat de buitensfeer natuurlijk goed benadrukt.

Een klassiek model

Bij het klassiek model staat de boom in zijn volle glorie, erg prachtig. Een model wat uitermate geschikt is voor hoge(re) ruimtes. Kiest u voor het klassieke model kunstboom, dan zal dit de hoogte van de ruimte benadrukken. Tevens kan er probleemloos onder de boom doorgelopen worden.

Dit model in volle glorie staat ook prachtig in een vide, waar je op de eerste verdieping in de boom kijkt. Deze boom is te maken in verschillende hoogtes, dit begint bij een hoogte van 400 cm. Of u nu kiest voor een grote klassieke boom of toch voor iets meer bescheidenheid gaat.

Bladeren van de Esdoorn

De Esdoorn, ook wel Plataan genoemd, staat bekend om zijn grote vijflobbige bladeren. De boom wordt veel aangeplant voor schaduw en om de sierwaarde in stadsstraten en op pleinen.

Geïntegreerde voet op maat

Voor deze boom hebben we gebruik gemaakt van onze unieke geïntegreerde voet. De bevestiging van uw kunstboom is dan geïntegreerd in de vloer. Dit geeft een prachtig effect en extra stevigheid.

Nu staat er een levensechte kunstboom, die als het ware uit de vloer lijkt te groeien.

Specificaties

  • Model: Klassiek

  • Soort blad: Esdoorn

  • Hoogte: 450 cm

  • Kruinbreedte: 300 cm

  • Stam: Beuk

  • Voet: Geïntegreerd

Deel dit project:

Voor Park Boswijk was ik al een tijdje op zoek naar geschikte objecten in ons grote middengebied van ons zorgcentrum.. Een middengebied dat na de opening van de nieuwbouw groot, kil en niet ingericht was. Vlak daarna liep ik op onze luchthaven Schiphol en zag ik een mooie kunstboom staan. Via via heb ik de leverancier van deze boom achterhaald en met Kunstboomkunst contact opgenomen. Dit was een oplossing voor een deel van de inrichting van ons middengebied.

Samen met Kunstboomkunst hebben we gezocht naar een aantal bomen die passen bij ons gebouw en passen binnen het budget. Het pronkstuk is de grote eikenboom die bij binnenkomst meteen opvalt. Maar ook de bomen aan de andere kant van het gebouw bij de vogelhuisjes en de heggen passen bij het beeld van het gebouw en zijn absoluut een toegevoegde waarde aan de leefbaarheid van het middengebied.

De bomen en de heggen zien er levensecht uit, Kunstboomkunst is een creatieve leverancier waar wij erg prettig mee samenwerken.

Leonie Kok - Aarts, Van Neynsel Park Boswijk