Room mate Bruno Hotel, Rotterdam

Wil je kennismaken met een van de meest symbolische plekken van Rotterdam? Room Mate Bruno is een designhotel gelegen in Pakhuismeesteren, het is een voormalig theepakhuis van de VOC. Het is een geweldige plek om te verblijven of allerlei evenementen te organiseren.

Het is gelegen in het hart van Rotterdam, in het gebied van de Kop Van Zuid aan de Maas. Het gebied is prachtig getransformeerd tot een architecturale hotspot waar je kunt wandelen tussen de gebouwen van de beroemdste architecten van de wereld, zoals Rem Koolhaas, Cruz en Ortiz, Renzo Piano, Muller, Droogleever en Fortuyn. Metro- en tramstation Wilhelminaplein ligt op 2 minuten loopafstand. En als u op zoek bent naar een vleugje plezier, kunt u een watertaxi nemen vanaf de pier bij het hotel.

Dit vier verdiepingen tellende gebouw heeft een ontbijtrestaurant en een ruime loungebar, evenals een businesscentrum, meerdere vergaderzalen en 400 m2 multifunctionele evenementenruimte. Ook kun je in de Foodhallen, de trendy gastronomische ruimte in de stad, genieten van een grote diversiteit aan smaken uit verschillende delen van de wereld.

Het ontwerp van dit spectaculaire boetiekhotel, gecreëerd door de beroemde Teresa Sapey-studio, combineert traditie en innovatie. Door de samensmelting van nautische en astronomische elementen, zal Bruno je naar unieke plekken laten reizen

Dit hotel kenmerkt zich door de opvallende kleuren door het hele hotel heen. Voor een van deze verdiepingen heeft Kunstboomkunst een boom gemaakt maar niet in zijn traditionele jasje. Geinspireerd op het werk van een spaanse kunstenaar zijn de stam en de takken blauw geverfd en is het blad fel oranje van kleur.
Het is een groot spektakel, samen met de fel blauwe vloerbedekking en muren op de verdieping een prachtig geheel.

Een parasol

Dit model geeft de ruimte direct een knusse en gezellige sfeer. Doordat de takken naar beneden wijzen waan je je echt onder de boom. Gebruik je dit model in een hoge(re) ruimte dan zorgt deze automatisch voor een knusse sfeer. Dit model kan ook goed worden toegepast in lage ruimtes, omdat je voor de boom niet heel veel hoogte nodig hebt.

De boom is dan ook een echte sfeermaker en met name geschikt voor ruimtes waarin intimiteit en gezelligheid belangrijk zijn.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Een ronde voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een ronde variant. Een groot voordeel van de ronde verankering en voet is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Met name voor losse bomen is dit handig.

Specificaties

  • Model: Parasol

  • Soort blad: Ficus Banjan gekleurd

  • Hoogte: 350 cm

  • Kruinbreedte: 350 cm

  • Stam: Eiken blauw 16 cm doorsnee

  • Voet: Zelfdragende voet rond 70 cm

Deel dit project:

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.