Meelenkamp Kunststof, Zeeland

Voor het Bedrijf Meekelenkamp Kunststoftechniek hebben wij in het kantoor meerdere kleine bomen mogen plaatsen waaronder deze geknotte Ginkgostruik.

Een struik

Daar we in deze te maken hebben met beperkte ruimte, zowel qua hoogte als breedte hebben we gekozen voor het struikmodel.

Onze struiken zijn perfect te gebruiken voor kleine(re) ruimtes met lage plafonds en zijn al beschikbaar van 175 cm tot 350 cm hoogte. Dus ook als u een bedrijfshal, kantoor of entreehal hebt, die wat hoger doorloopt, behoort het plaatsen van een van onze struikmodellen tot de mogelijkheden.

Ginkgo bladeren

De Ginkgo, oftewel de Japanse notenboom, staat bekend als de levensboom of geluksboom. Het is namelijk de oudste boom die bestaat en is zeker miljoenen jaren oud.

In China en Japan wordt de Ginkgo sinds mensenheugenis als heilige boom en om zijn geneeskrachtige werking geteeld en vereerd.

In een pot

Wij kunnen voor u de geschikte pot verzorgen voor de desbetreffende boom. De potten zijn te leveren in veel verschillende kleuren, modellen, maten en materiaal.

Voor deze pot verzorgen wij ook de vulling en een gefixeerde afwerklaag zodat het geheel er netjes afgewerkt uitziet en makkelijk schoongehouden kan worden.

Specificaties

  • Model: Struik

  • Soort blad: Ginkgo

  • Hoogte: 240 cm

  • Kruinbreedte: 120 cm

  • Stam: Tropisch hout

  • Voet: In pot

Deel dit project:

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.