LXRY Beurs, Amsterdam

Champagne, dure jachten, horloges, vakanties, audi’s. Alles is te koop op de Masters of LXRY in de RAI in Amsterdam. Donderdagavond 6 December was de opening van de luxueuze beurs en bekend Nederland paradeerde was aanwezig om te proosten op het luxe leven.

Na de tiende editie van de Miljonair-Fair verandert de wereldbekende beurs dit jaar haar naam in Master of Luxury. Dit exclusieve event zal zich nog nadrukkelijker richten op de inhoud en het meest bijzondere aanbod op het gebied van luxe. Het evenement draait vooral om exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en ambacht.

Meer dan 300 nationale én international merken presenteren zich van 6 tot 10 december op het Europacomplex van de Amsterdamse RAI.

Optisch in het plafond doorlopend

Dit model, dat optisch doorloopt in het plafond geeft een mooie visuele effect. De boom lijkt daadwerkelijk door het plafond te groeien en zorgt ervoor dat uw ruimte hierdoor visueel hoger oogt.

Bladeren van de eik

De bladeren van deze eik hebben een rustige uitstraling en zorgt meteen voor veel groen. Een echte eyecatcher voor deze ruimte.

Niet alleen de robuuste stam, maar ook zeker de groene bladeren en de natuurgetrouwe eikeltjes hebben een sfeerverhogend en rustgevend effect.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Een ronde voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een ronde variant. Een groot voordeel van de ronde verankering en voet is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Met name voor losse bomen is dit handig.

Specificaties

  • Model: Optisch in het plafond doorlopend

  • Soort blad: Fijne eik

  • Hoogte: 300 cm

  • Kruinbreedte: 400 cm

  • Stam: Eiken

  • Voet: Zelfdragende voet rond 80 cm

Deel dit project:

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.