Loods 5, Maastricht

Welkom bij Loods 5! In onze winkels in Zaandam Sliedrecht Amersfoort Duiven en Maastricht staat wooninspiratie centraal en dagen we je uit om jouw eigen woonstijl te ontdekken. Pak een shopper, winkelwagen of bolderkar en ga op ontdekkingsreis langs de vele units en afdelingen van onze 19.000 m2 grote woonwinkels.

Toe aan een nieuwe bank? Een bijzonder bed? Of kom je langs voor een karrevracht nieuwe woonaccessoires? Van kussens tot meubels, kandelaren tot kasten; bij Loods 5 ben je aan het juiste adres voor een volledig nieuw interieur! Omdat we samenwerken met honderden deelnemers verandert ons assortiment dagelijks en is geen bezoek aan Loods 5 hetzelfde. Ons team van stylisten selecteert de mooiste en meest bijzondere artikelen zodat een originele keuze maken geen enkel probleem is.

In de diversen filialen van Loods 5 hebben we in de restaurants mooie bomen mogen plaatsen zoals hier te zien is in Maastricht. Twee grote parasolbomen komen hier mooi tot zijn recht en zorgen voor sfeervolle aankleding in de loods. Met groen wordt toch altijd iets anders bereikt dan met ‘’dode materialen’’. Want dat het kunst is wordt natuurlijk door niemand gezien.

Een parasol

Dit model geeft de ruimte direct een knusse en gezellige sfeer. Doordat de takken naar beneden wijzen waan je je echt onder de boom. Gebruik je dit model in een hoge(re) ruimte dan zorgt deze automatisch voor een knusse sfeer. Dit model kan ook goed worden toegepast in lage ruimtes, omdat je voor de boom niet heel veel hoogte nodig hebt.

De boom is dan ook een echte sfeermaker en met name geschikt voor ruimtes waarin intimiteit en gezelligheid belangrijk zijn.

Ginkgo bladeren

De Ginkgo, oftewel de Japanse notenboom, staat bekend als de levensboom of geluksboom. Het is namelijk de oudste boom die bestaat en is zeker miljoenen jaren oud.

In China en Japan wordt de Ginkgo sinds mensenheugenis als heilige boom en om zijn geneeskrachtige werking geteeld en vereerd.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Een ronde voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een ronde variant. Een groot voordeel van de ronde verankering en voet is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Met name voor losse bomen is dit handig.

Specificaties

  • Model: Parasol

  • Soort blad: Ginkgo

  • Hoogte: 400 cm

  • Kruinbreedte: 375 cm

  • Stam: Eiken

  • Voet: Zelfdragende voet rond 80 cm

Deel dit project:

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.