Hotel de Schildkamp, Asperen

Exclusieve Indoor Outdoor Experience! Waar gewone conferentiecentra of trainingsaccommodaties stoppen, gaan we bij De Schildkamp verder. Natuurlijk vindt u bij ons gewone zalen, kunt u heerlijk eten en fantastisch slapen in onze hotelkamers. Maar het bijzondere is dat u uw zakelijke sessies kunt combineren met onze Indoor Outdoor Experience. Een inspirerend boslandschap, maar dan binnen. Puur natuur.

U moet het zien om het te geloven. Ideaal voor teambuilding, leiderschaptrainingen, productpresentaties. Werkelijk spraakmakend en bij uitstek geschikt om uw doelen te bereiken. En het mooie is: we hebben meer dan 20 verschillende oefeningen voor u gereed liggen. Zeg ons welk doel u wilt bereiken, wij reiken u de passende middelen aan.

Kunstboomkunst heeft dit enorme bos mogen realiseren, vanaf een lege ruimte zijn we gestart. Voorheen was dit de sportzaal die door het hele dorp werd gebruikt. Tot een enorm bos met meer dan 30 levensechte kunstbomen. Inclusief de bosgrond en de bosbegroeiing waan je je in een echt bos.

Een klassiek model

Bij het klassiek model staat de boom in zijn volle glorie, erg prachtig. Een model wat uitermate geschikt is voor hoge(re) ruimtes. Kiest u voor het klassieke model kunstboom, dan zal dit de hoogte van de ruimte benadrukken. Tevens kan er probleemloos onder de boom doorgelopen worden.

Dit model in volle glorie staat ook prachtig in een vide, waar je op de eerste verdieping in de boom kijkt. Deze boom is te maken in verschillende hoogtes, dit begint bij een hoogte van 400 cm. Of u nu kiest voor een grote klassieke boom of toch voor iets meer bescheidenheid gaat.

Een parasol

Dit model geeft de ruimte direct een knusse en gezellige sfeer. Doordat de takken naar beneden wijzen waan je je echt onder de boom. Gebruik je dit model in een hoge(re) ruimte dan zorgt deze automatisch voor een knusse sfeer. Dit model kan ook goed worden toegepast in lage ruimtes, omdat je voor de boom niet heel veel hoogte nodig hebt.

De boom is dan ook een echte sfeermaker en met name geschikt voor ruimtes waarin intimiteit en gezelligheid belangrijk zijn.

Bladeren van de eik

De bladeren van deze eik hebben een rustige uitstraling en zorgt meteen voor veel groen. Een echte eyecatcher voor deze ruimte.

Niet alleen de robuuste stam, maar ook zeker de groene bladeren en de natuurgetrouwe eikeltjes hebben een sfeerverhogend en rustgevend effect.

Bladeren van de Esdoorn

De Esdoorn, ook wel Plataan genoemd, staat bekend om zijn grote vijflobbige bladeren. De boom wordt veel aangeplant voor schaduw en om de sierwaarde in stadsstraten en op pleinen.

Een ronde voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een ronde variant. Een groot voordeel van de ronde verankering en voet is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Met name voor losse bomen is dit handig.

Specificaties

  • Model: Diversen klassiek & parasol

  • Soort blad: Diversen eik fijn/ grof & esdoorn

  • Hoogte: 350 tot 500 cm hoog

  • Kruinbreedte: van 300 tot 375 cm

  • Stam: Eiken

  • Voet: Zelfdragende voet rond 80 cm

Deel dit project:

Voor ons project in de zoektocht naar de beste bomen voor binnen was het al gauw duidelijk dat met Kunstboonkunst ons project zou slagen. Zij hadden direct door wat onze bedoeling was en hebben precies de beleving gemaakt binnen het gestelde budget en binnen de tijd die er voor stond.

Zij doen dit werk met veel passie en het resultaat is ongelofelijk mooi geworden. De samenwerking was dan ook heel plezierig en vertrouwd. Dank zij Kunstboomkunst hebben wij nu een bos beleving, die onze gasten elke keer weer versteld doen staan. Top gedaan!