Betech, Hoogeveen

Dé specialist in massa draaiwerk en het draaien, frezen en spuitgieten van kunststof. Tientallen miljoenen op maat gemaakte onderdelen worden jaarlijks in alle soorten metaal en kunststof geproduceerd. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van 24/7 volledig geautomatiseerde en vooral intelligente productietechnieken.

Kunststof producten zo efficiënt en voordelig mogelijk bewerken, daar ligt de kracht van Betech Kunststoffen. De uitdaging is om u zo snel mogelijk te voorzien van een kwalitatief hoogstaand product op de voordeligste manier. Betech Kunststoffen levert enkel producten op maat door middel van kunststof en kunststof frezen en adviseert u vanaf de productontwikkeling om met zo laag mogelijke kosten een zo goed mogelijk product te creëren.

In de enorme grote produktie hal van Betech heeft kunstboomkunst twee vijf meters hoge bomen geplaatast. Fantastisch dat sfeer en decoratie tegenwoordig meegenomen wordt tot in de productiehal.

Een klassiek model

Bij het klassiek model staat de boom in zijn volle glorie, erg prachtig. Een model wat uitermate geschikt is voor hoge(re) ruimtes. Kiest u voor het klassieke model kunstboom, dan zal dit de hoogte van de ruimte benadrukken. Tevens kan er probleemloos onder de boom doorgelopen worden.

Dit model in volle glorie staat ook prachtig in een vide, waar je op de eerste verdieping in de boom kijkt. Deze boom is te maken in verschillende hoogtes, dit begint bij een hoogte van 400 cm. Of u nu kiest voor een grote klassieke boom of toch voor iets meer bescheidenheid gaat.

Bladeren van de eik

De bladeren van deze eik hebben een rustige uitstraling en zorgt meteen voor veel groen. Een echte eyecatcher voor deze ruimte.

Niet alleen de robuuste stam, maar ook zeker de groene bladeren en de natuurgetrouwe eikeltjes hebben een sfeerverhogend en rustgevend effect.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Een vierkante voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een vierkante variant. De vierkante voet is robuuster en is daardoor degelijker. De brede stalen stootrand maakt hem minder kwetsbaar in ruimtes waar dit nodig is. Een voet die veel in openbare gelegenheden toegepast wordt.

Specificaties

  • Model: Klassiek

  • Soort blad: Fijne eik

  • Hoogte: 500 cm

  • Kruinbreedte: 350 cm

  • Stam: Eiken

  • Voet: Zelfdragende voet vierkant 80 x 80 cm

Deel dit project:

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.