ANWB, Tilburg

Nieuwe Formule

De ANWB heeft goud in handen. Loyale klanten, wie heeft ze nog? Maar nog interessanter; hoe houdt je ze vast, en wordt je top of mind bij een nieuwe generatie?

Denk je aan ‘ANWB’, dan denk je waarschijnlijk ‘pechhulp’. Maar in de afgelopen 135 jaar is de toeristenbond uitgegroeid tot een veelzijdig merk en een grote aanbieder in reizen, outdoorkleding en reisbenodigdheden. Innovatie in product en service, het aanspreken van leden, verjonging van de formule en het activeren van het ANWB merk. De uitgangspunten waarmee de ANWB de nieuwe winkelformule heeft ontwikkeld. Want de ANWB is niet alleen een helpende hand, maar staat ook voor vakantieplezier, voorpret en beleving.

Kunstboomkunst is trots om deze beleving mee te realiseren door in iedere nieuwe ANWB vestiging een eikenboom te mogen plaatsen, waardoor het echte outdoor gevoel ook binnen in alle winkels nog eens extra benadrukt wordt.

Een parasol

Dit model geeft de ruimte direct een knusse en gezellige sfeer. Doordat de takken naar beneden wijzen waan je je echt onder de boom. Gebruik je dit model in een hoge(re) ruimte dan zorgt deze automatisch voor een knusse sfeer. Dit model kan ook goed worden toegepast in lage ruimtes, omdat je voor de boom niet heel veel hoogte nodig hebt.

De boom is dan ook een echte sfeermaker en met name geschikt voor ruimtes waarin intimiteit en gezelligheid belangrijk zijn.

Bladeren van de eik

De bladeren van deze eik hebben een rustige uitstraling en zorgt meteen voor veel groen. Een echte eyecatcher voor deze ruimte.

Niet alleen de robuuste stam, maar ook zeker de groene bladeren en de natuurgetrouwe eikeltjes hebben een sfeerverhogend en rustgevend effect.

Een echte robuuste stam

De stam van deze boom is van echt eikenhout. Hout dat afkomstig is van natuurlijk bosonderhoud en zodoende 100% gerecycled is. Prima, want het materiaal dat gebruikt wordt is naast puur natuur en echt, ook luxueus. Bij de ontwikkeling van iedere boom zoeken wij de juiste stam. Hierbij kijken we naar natuurgetrouwheid en kwaliteit.

Deze stam van hoogwaardig eiken is verantwoord geproduceerd en van topkwaliteit. Eikenhout staat bekend om zijn robuustheid en lange levensduur.

Een vierkante voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een vierkante variant. De vierkante voet is robuuster en is daardoor degelijker. De brede stalen stootrand maakt hem minder kwetsbaar in ruimtes waar dit nodig is. Een voet die veel in openbare gelegenheden toegepast wordt.

Specificaties

  • Model: Parasol

  • Soort blad: Grove eik

  • Hoogte: 325 cm

  • Kruinbreedte: 300 cm

  • Stam: Eik +/- 16 cm doorsnee

  • Voet: Zelfdragende voet vierkant 70 x 70 cm

Deel dit project:

Samen met Kunstboomkunst maken wij al onze winkels eigentijdser en sfeervoller. De boom, die een centrale plek krijgt in elke winkel, draagt daar ten volle aan bij.

Wat het team van Kunstboomkunst goed kenmerkt is dat zij, naast het leveren van een uitstekende kwaliteit, met beide benen op de grond staan. Pragmatisch, zonder kapsones, nuchter en altijd met het eerlijke verhaal: Over prijs, kwaliteit en ontwerp.

Dat schept vertrouwen en voor ons is dat het fundament waarop we graag samenwerken en zaken doen.

Miquel van Bussel, Formule Management ANWB