All for running, Alkmaar

Voor de opening van restaurant SOTO in Den Bosch hebben wij een mooie bloesem boom mogen plaatsen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim

Optisch in het plafond doorlopend

Dit model, dat optisch doorloopt in het plafond geeft een mooie visuele effect. De boom lijkt daadwerkelijk door het plafond te groeien en zorgt ervoor dat uw ruimte hierdoor visueel hoger oogt.

Japanse Acer

De Japanse acer is een luchtige en transparante boom met fraaie, diep ingesneden bladeren. De bladeren van de Japanse esdoorns zijn handvormig en vallen zeer soepel. De kruin van de boom is luchtig en transparant.

Een ronde voet

Deze boom is zelfdragend door de door ons gebruikte voet. Deze unieke voet is te verkrijgen in verschillende vormen, namelijk rond en vierkant.

In dit geval hebben we gekozen voor een ronde variant. Een groot voordeel van de ronde verankering en voet is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Met name voor losse bomen is dit handig.

Specificaties

  • Model: Optisch doorlopend in plafond

  • Soort blad: Japanse acer

  • Hoogte: 550 cm

  • Kruinbreedte: 375 cm

  • Voet: Zelfdragende voet rond 80 cm

Deel dit project:

Langs deze weg wil ik jullie laten weten dat we bijzonder blij zijn met de door jullie geleverde kunstboom.

Iedereen: de eigenaren en medewerkers van All4Running, wij als interieur-bouwers, de bezoekers en de passanten die door de steeg lopen ;-)) zijn onder de indruk van jullie werk. Een fantastisch resultaat.

Gisteravond was de opening van de winkel en iedereen was laaiend enthousiast over de boom. Hij neemt een prominente plek in, in de winkel en op de 1e verdieping en past uitstekend in de ruimte waar hij staat. Nogmaals complimenten en heel mooi uitgevoerd door jullie beiden. Ga zo door en veel succes.

Waarom Kunstboomkunst?

Levering op elk gewenste plek in Nederland, maar ook zeker daarbuiten!
Uw boom is behandeld voor brandvertraging. U ontvangt hiervan een certificaat goedgekeurd door de brandweer.
Elke boom wordt op maat gemaakt. Uw eigen unieke boom.
Uw boom is behandeld, zodat insecten worden geweerd. Wel zo fijn.