Kunstbeplanting

Met de kunstbeplanting van Kunstboomkunst kunt u op een unieke manier uw ruimte aankleden. Wij staan open voor nieuwe ideeën en denken graag met u mee. Zo hebben we al op een aantal verschillende manieren een prachtig project weten neer te zetten met onze kunstbomen.

Hieronder ziet u voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is met onze kunstbeplanting. Als u hierover meer informatie wilt of u heeft een ander idee voor uw interieur, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Groene wanden

De Greenwall, zoals deze groene wanden ook wel genoemd worden, is een bijzondere manier om uw interieur kleur te geven. Wij creëren een oase van groen door de wanden te bedekken met beplanting.

Er is veel mogelijk qua soorten planten en structuren. Wij willen graag met u overleggen om zo samen met u een mooie groene wand te maken.

Meer informatie over dit type kunstbeplanting

Heggen

Heggen hoeven niet veel ruimte in beslag te nemen en zijn een mooie manier om bijvoorbeeld om een ruimte in twee gedeelten op te delen of om iets af te schermen.

Ook hier zijn weer verschillende mogelijkheden: u kunt zelf kiezen welk blad u wilt gebruiken voor de heggen en we kunnen de heggen zelfs verrijdbaar maken.

Meer informatie over dit type kunstbeplanting

Jungle

Met onze kunstbomen kunnen wij zelfs een hele jungle voor u creëren. Door verschillende plant- en bomensoorten te gebruiken, wordt een mooie, natuurgetrouwe jungle neergezet.

Samen met u kunnen wij een jungle of bos met kunstbomen voor u ontwerpen en maken; helemaal naar uw eigen smaak.

Meer informatie over dit type kunstbeplanting

Neem voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak gerust contact met ons op


kunstboomkunstSoorten kunstbeplanting