Boom voor binnen

Zou u het liefst de hele dag in de natuur zitten? Ook wanneer u binnen aan het werk bent of gewoon thuis in de woonkamer zit? Een boom voor binnen van Kunstboomkunst kan de oplossing zijn. Dit zijn kunstbomen, maar ze zijn zo natuurgetrouw, dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Onze boomkunstenaren kunnen een stukje natuur voor u naar binnen halen. Kunstboomkunst werkt met echte stammen en takken als basis; vandaar deze natuurgetrouwe uitstraling.

Het voordeel van de kunstbomen is, dat ze tientallen jaren goed blijven. U heeft dus nog heel lang plezier van de voor u op maat gemaakte boom voor binnen. Voor het onderhoud dient deze alleen regelmatig te worden af gestoft.

We bieden veel verschillende type kunstbomen aan, en deze type bomen zijn ook weer in verschillende modellen te maken. Zo kunnen we maken wat u mooi vindt. Op onze website vindt u voorbeelden van deze verschillende soorten bomen en modellen. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen. Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@kunstboomkunst.nl of bel naar 06 – 15 07 62 68.

Neem voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak gerust contact met ons op


Recente projecten

kunstboomkunstBoom voor binnen